Beauty Új!

Beetlejuice Beetlejuice x LUSH

Mostanában kísértetiesen érzed magad? A bio-szelleműzés fárasztó munka. Térj vissza az életben a Beetlejuice Beetlejuice x Lush kollekcióval, melyet a Warner Bros. Discovery Global Consumer Products (WBDGCP) együttműködésével alkottak meg…azoknak, akik furcsa és szokatlan dolgokra vágynak. Induljon a cécó!

Idén halloweenkor behúz a dzsúz – fedezd fel az éjszaka furcsaságait, és élvezd a különös, mégis csodálatos, friss, kézzel készült fürdő-, testápolási- és hajápolási termékeket.

Beetlejuice története azokat ünnepli, akik nem hagyják, hogy korlátok közé szorítsák őket, és másként látják a dolgokat, mint a többiek – a Lush is pont ilyen! 

Fedezd fel a furcsa és szokatlan Beetlejuice Beetlejuice x Lush kollekciót…de akármit is teszel, ne mondd ki a nevét háromszor!

The Juice Is Loose
Tusfürdő

3 690 Ft / 120 g-tól

Engedd meg a zuhanyt, és élvezd, ahogy behúz a dzsúz ezzel a limitált kiadású Beetlejuice Beetlejuice × Lush tusfürdővel. A frissítő borókabogyó és az édes vadnarancsolaj illata garantálja, hogy ez lesz a te évezreded; a bőrpuhító karragénkivonat pedig segít feléleszteni a bőröd. 

Bob
Fürdőbomba
2 990 Ft / db

Az örökkévalóság óta vársz egy igazán nagyszerű fürdőre? Ez a te napod!
Kösd fel a hajad, és merülj el a Beetlejuice Beetlejuice × Lush fürdőbomba csillámlóan lila vizeiben.
Ez a szicíliai citromolajjal és labdanumgyantával teli fürdőbomba elcsavarja azt a nagy fejed!

The Afterlife
Fürdőbomba
2 590 Ft / db

Üldöz a stressz? Ne zárd be magad a padlásra! Inkább engedj egy kád meleg vizet, és dobd bele ezt a Beetlejuice Beetlejuice × Lush fürdőbombát.
A gyümölcsös borókabogyó és az édes vadnarancs természetfeletti illata sokáig elkísér, miután kikászálódtál a kádból, ráadásul a robbanócukor kellemesen pattog, a színek pedig őrülten kavarognak a vízben.

Goth Juice
Hajformázó gél
4 990 Ft / 100 g

Hozd vissza a hajad az életbe ezzel a közepes tartású hajformázó géllel.
A kondicionáló lenmag- és kendermagolaj felfrissíti a száraz hajat, míg a friss citromforrázat ragyogást ad a tincseidnek.
A tölgyfamoha és a tömjén erdei illata a természetre emlékeztet – még akkor is, ha be vagy zárva a házba.

Sandworm! Run!
Fürdő ajándékcsomag
9 990 Ft 

Elszöknél? Ki sem kell lépned a házból! Csobbanj a kádba a fás cédruslevél-olajtól és zöld ibolyalevél-abszolúttól illatozó trióval. A Head fürdőbomba rejtélyesen sárgászöldre színezi a fürdővizet, a Body habfürdő bőrpuhító illipe- és sheavajjal kényeztet, a Tail szappan pedig hidratáló nyílgyökérporral és bőrnyugtató rózsaszirom-forrázattal ijeszti el a koszt és kelti életre a bőröd.

Never Trust The Living
Habfürdő
2 690 Ft / 100g

Az örökkévalóság óta vársz egy igazán nagyszerű fürdőre? Ez a te napod! Kösd fel a hajad, és merülj el a Beetlejuice Beetlejuice × Lush fürdőbomba csillámlóan lila vizeiben. Ez a szicíliai citromolajjal és labdanumgyantával teli fürdőbomba elcsavarja azt a nagy fejed!

A kollekció tagjait megtalálod a Lush üzleteiben, weboldalán és a Lush applikációban!