Beauty Új!

Ha csak 10 perced van a bőrödre/ 3 új ATTIVI PURI maszk a COLLISTARTÓL

Megérkeztek az Attivi Puri Arcmaszkok! Végre minden előnyét élvezheted az Attivi Puri molekuláknak, melyek 10 perc alatt képesek szebbé varázsolni arcbőröd. A 3 új termék Hialuronsav+Madecassoside cica-maszk, C-vitaminos+ polihidroxisavas gélmaszk és a Szalicilsav+ cink PCA tartalmú agyag alapú arcmaszk kifejezetten a bőr igényeire lett tervezve, melyek használatával az eredmény azonnal látható: a bőr tisztább, hidratáltabb és ragyogóbb lesz!

AZ ATTIVI PURI MASZKOK FORMULÁI

A Collistar Clean Research eljárásának köszönhetően, az Attivi Puri Maszkok új formulái célzott megoldást kínálnak a bőr különböző szükségleteire.
Hialuronsav+Madecassoside cica-maszk: intenzíven hidratál és megnyugtatja az irritált bőrt.
C-vitaminos + polihidroxisavas gélmaszk: gyengéden hámlasztja és ragyogóvá teszi a fakó bőrt.
Szalicilsav+ cink PCA tartalmú agyag alapú arcmaszk: mélytisztító hatású és összehúzza a pórusokat. A hatás azonnali, hiszen az arcmaszkokban rejlő gondosan megválasztott összetevők mindegyike biológiailag hasznosítható, azaz azonnal képesek kifejteni hatásukat, amint a bőrrel érintkeznek.

Az Attivi Puri molekulák működését speciális hozzáadott összetevők fokozzák, hogy a bőr azonnal ápoltabb, tisztább, hidratáltabb és ragyogóbb lehessen.
Használata hetente kétszer, vagy szükség esetén többször ajánlott. Az új termékek kombinálhatóak az Attivi Puri termékcsalád többi termékével a még hatásosabb (nappali/éjszakai) rutinhoz igazodva.

HOZZÁADOTT AKTÍV ÖSSZETEVŐK

Madecassoside – a hialuronsavas Cica-Maszkban található, melyet az ázsiai gázlóból nyernek, mely kivételes bőrnyugtató hatásáról ismert. Ez az aktív molekula ideális kipirosodásra hajlamos területek kezelésére, hiszen csökkenti az irritációt és helyreállítja a bőr védőrétegét.

Poli-hidroxisavak (PHAs) – A C-vitaminos gélmaszkot alfahidroxisavval kombinálták (AHA), melyek formulája gyengéden hámlasztja a bőrt. A PHA hatékonyan hámlasztja a bőr felületét anélkül, hogy irritációt okozna.

Cink PCA – a szalicilsavas agyagmaszkban a Cink PCA hozza el kettős hatását: normalizálja a faggyútermelést, miközben segít helyreállítani a bőr természetes egyensúlyát.

HIALURONSAV + MADECASSOSIDE CICA-MASZK
HIDRATÁLJA ÉS MEGNYUGTATJA AZ IRRITÁLT BŐRT

Krémes állagú maszk gazdag, kellemes és helyreállító formulával, melyek eredménye azonnal látható a bőrön. 4 különböző molekulasúlyú hialuronsavval alkották meg az igazán intenzív, sokoldalú hidratáltság érdekében. A formula egy második, fantasztikus összetevőt is tartalmaz, amely a Madecassoside. Az ázsiai zsurlóból kivont aktív molekula kivételes bőrnyugtató és irritációcsökkentő hatásáról ismert. Egy igazi, friss gyógyír a száraz, dehidratált, érzékeny bőrnek! Minden bőrtípusnak megfelelő, kifejezetten ajánlott érzékeny bőrre is.
Használat: vidd fel a megtisztított arcbőrre, hagyd hatni 10 percig, majd gyengéden masszírozd be, amíg teljesen felszívódik. Környezetbarát csomagolás: újrahasznosított és újrahasznosítható műanyag tubus. 75 ml

C-VITAMINOS+ POLIHIDROXISAVAS GÉLMASZK
GYENGÉD HÁMLASZTÁS, RAGYOGÁSFOKOZÁS

Egy mesés krémmaszk könnyű, gél textúrával, melyet a bőr gyengéd hámlasztására alkottak, mellyel azonnali ragyogás érthető el. Magas minőségű, újgenerációs C-vitamint tartalmaz, hogy megtartsa a molekula antioxidáns tartalmát és ragyogás- fokozó hatását. A formulát a polihidroxi és alfahidroxisav kettőse teszi teljessé, melyek irritáció nélkül hámlasztják a bőrfelü- letet, így biztosítva annak természetes ragyogását. Minden bőrtípushoz megfelelő, beleértve az érzékeny bőrt is. Használat: vidd fel a megtisztított arcbőrre a szemkörnyéket ki- véve. Hagyd hatni 10 percig, majd öblítsd le vagy mosd le nedves törölközővel. Környezetbarát csomagolás: újrahasznosított és újrahasznosítható műanyag tubus. 75 ml

SZALICILSAV + CINK PCA TARTALMÚ AGYAG ALAPÚ ARCMASZK
TISZTÍTÁS, PÓRUSMINIMALIZÁLÁS

Lenyűgöző krémmaszk puha, agyagszerű textúrával, melyet a bőr azonnal tisztítására és mattítására alkottak meg. Szalicilsavval készült, mely mélytisztító tulajdonsága által behatol a pórusokba, így eltávolítva az ott lerakódott szennyeződéseket. A formulát a Cink PCA kettős hatása fokozza: szabályozza a faggyútermelést és segít helyreállítani a bőr természetes egyensúlyát. A formulát Niacinamiddal gazdagítják, mely a pórusminimalizálásban segít. Minden bőrtípushoz megfelelő, beleértve az érzékeny bőrt is.
Használat: vidd fel a megtisztított arcbőrre. Hagyd hatni 10 percig, majd öblítsd le vagy mosd le nedves törölközővel. Környezetbarát csomagolás: újrahasznosított és újrahasznosítható műanyag tubus. 75 ml