Beauty

Friss illatok és egy igazi nyári limitált kollekció: mutatjuk a The Body Shop újdonságait!

ÚJ, LIMITÁLT ZESTY LEMON KOLLEKCIÓ
Ez a kirobbanóan zamatos, citrusos kollekció garantáltan felébreszti az érzékeidet és felfrissíti a bőröd. Vesd be reggel a friss napkezdésért vagy bármikor, ha egy kis pezsgésre vágysz! A kollekció minden tagja a pazarlástól megmentett, tökéletlenül tökéletes citromok erejével táplálja a bőröd.

ZESTY LEMON TESTJOGHURT 200 ml
Frissítsd fel magad és a bőröd ezzel a könnyed és pimaszul citromos testjoghurttal, melyet Közösségi Kereskedelmi, organikus mandulatejjel gazdagítottak a hatékony hidratálás érdekében! Használd bármikor, és legyen bőröd selymesen puha 48 órán keresztül! A Cinkos Citrom kollekció minden tagját az élelmiszerláncok által nem árusítható, tökéletlenül tökéletes citromokkal tömték tele, a pazarlás visszaszorítása érdekében. Minden bőrtípusra ajánlott, gyorsan beszívódik és nem hagy ragacsos érzést maga után.

ZESTY LEMON TUSFÜRDŐ 250 ml
Élvezd a nyarat felhőtlenül és használd a Zesty Lemon tusfürdőt bármikor, amikor extra felfrissülésre vágynál!
A cinkos citromok illata egész nap elkísérhet, ha akarod – és beveted a Zesty Lemon kollekció többi tagját is. Mindet az élelmiszerláncok által nem árusítható, tökéletlenül tökéletes citromokkal tömték tele, a pazarlás visszaszorítása érdekében.

ÚJ, LIMITÁLT COOL CUCUMBER KOLLEKCIÓ

Az eddigi legcoolabb kollekciót teletömték a pazarlástól megmentett uborkák minden jóságával, hogy ne csak lehűtsön a nagy nyári melegben, de minden tagja ápolja is a bőröd.
A frissítő illatot a tusolótól a kézkrémig biztosíthatod egész nyáron, vagy míg a limitált készletek kitartanak…

COOL CUCUMBER TESTJOGHURT 200 ml
Könnyed hidratálásra vágysz a fülledt nyári melegben?
Kend be magad tetőtől-talpig ezzel a Közösségi Kereskedelmi, organikus mandulatejjel gazdagított, instant hűsítő testjoghurttal! A Léhűtő Uborka kollekció minden tagját az élelmiszerláncok által nem árusítható, girbe-gurba, mégis ugyanolyan csodálatos uborkákkal tömték tele, a pazarlás visszaszorítása érdekében. Cool, nemigaz?

COOL CUCUMBER TESTVAJ 200 ml
Bőrödnek SOS kényeztetésre van szüksége, zsíros érzet nélkül? Vesd be ezt a Közösségi Kereskedelmi shea vajjal gazdagított testvajat, mely hidratálja és puhítja bőröd, ráadásul 48 órán keresztül! A Léhűtő Uborka kollekció minden tagját az élelmiszerláncok által nem árusítható, girbe-gurba, mégis ugyanolyan csodálatos uborkákkal tömték tele, a pazarlás visszaszorítása érdekében. Cool, nemigaz?

COOL CUCUMBER TUSFÜRDŐ 250 ml

Instant frissesség organikus cukorral – és még hidegzuhany sem kell hozzá. A kollekciót az élelmiszerláncok által nem árusítható, girbe-gurba, csodálatos uborkákkal tömték tele, a pazarlás visszaszorítása érdekében.

COOL CUCUMBER KÉZKRÉM

Használd kézfejed védelmére ezt a könnyed kézkrémet Közösségi Kereskedelmi sheavajjal! A friss mentás-uborkás illat garantáltan feldob majd.