A Központ Bisztrót mostantól új séf jegyzi, Tóth Miklós, aki – többek között – korábban a Pastrami, a Nem adom fel étterem és a Gerbeaud konyháját vezette.
Az új konyhafőnök a Központ Bisztró megszokott, megszeretett bisztró hangvételét megtartva, saját stílusjegyeit megmutatva állította össze az étterem friss, a szezon kedvenceit felvonultató étlapját.
A Központ Bisztróban az étlap mellett az itallap szintén megújult, és a nyári teraszidényhez illő, rendkívül gazdag ginválasztékkal várja a vendégeket. A javarészt magyar főzdék párlataira épülő széles kínálatnak köszönhetően az utóbbi évek slágerét, a gin tonicot számos formában és összeállításban kóstolhatják meg a bisztró vendégei.
Központ Bisztró
Az étterem több mint hat éve, 2013 decemberében nyitott Újpest szívében, a főtéren. A helyiek hamar megszerették az új közösségi teret, felismerték, hogy az étterem a nap bármely szakában ki tudja elégíteni az igényeiket. A Központ Bisztróba bármikor betérhetnek, legyen szó kávéról, tartalmas, napindító reggeliről, üzleti ebédről vagy egy családi, baráti vacsoráról. A gondosan összeválogatott étlapnak köszönhetően mindenki találhat számára megfelelő fogásokat.
Központ Bisztró
1042 Budapest, Szent István tér 1.
https://www.facebook.com/KozpontBisztro/
+36203749785