Beauty

Személyre szabott testápolás az ARTISTRY™-vel

Páratlan szépség, testreszabott ápolás: bőröd egyedi megoldásokat igényel nemcsak az arcodon, de a tested többi részén is! Az Artistry Signature Select™ személyre szabott bőrápolás élményét már tetőtől-talpig élvezheted az Artistry Signature Select™ Body öt új, csodás termékével! A testápoló termékcsalád minőségi, NUTRILITE™ forrásból származó összetevőivel a bőröd fiatalabb és egészségesebb megjelenésű lesz. Ragyogó hatást érhetsz el egy termék használatával is, de kialakíthatod velük tökéletes, egyedi testápolási szokásaidat. Add át magad az Artistry Signature Select™ Body élménynek és engedd, hogy a természet erejével, gyönyörű színekkel, illatokkal és különleges textúrákkal rabul ejtse érzékeidet!

Megérkezett az Artistry Signature Select™ harmadik, személyre szabott termékcsaládja! Elsőként az Artistry Signature Select™ személyre szabott szérum mutatkozott be, amellyel több arcápolási problémát kezelhetünk egyszerre, akár három szérum együttes erejével. Ezt követte az Artistry Signature Select™ maszkok bevezetése, melynek mindegyike NUTRILITE™ forrásból származó összetevőket tartalmaz és amelyekkel az arc különböző zónáit egyszerre ápolhatjuk.

Szépség és egészség tökéletes elegye!

Tudtad? A bőr a testünk legnagyobb szerve, négyzetcentiméterenként több mint 3 millió bőrsejttel. Fontos, hogy megfelelően ápoljuk, hogy elkerüljük a korai öregedését.
Az Artistry Signature Select™ legújabb termékei a test különböző bőrproblémáinak hatékony kezelését célozzák, például segítik a kéz, a kar és a mellkas bőrének védelmét, ahol leginkább láthatóvá válnak a bőröregedés jelei. A testápoló készítmények mindegyike exkluzív NUTRILITE™ forrásból származó fitonutrienseket – gránátalma, fekete ribizli, citrusfélék, fehér chia mag vagy zöld tea kivonatot – tartalmaz, mely hatóanyagok elegyét az ARTISTRY™ bőrápolási szakértelme tökéletesíti.

Az ötféle termék öt különböző problémára nyújt megoldást: tisztít, hidratál, halványít, feszesít és radíroz. Akár mixelheted is őket, így a testápolás igazán személyre szabott élménnyé válik. Az eredmény gyönyörű és egészségtől ragyogó bőr!

Az Artistry Signature Select™ Tisztító tusfürdő (sárga) megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől, mint az izzadság, vagy akár olyan finom szennyeződéstől is, amelyek öregíthetik a bőrt. A NUTRILITE™ forrásból származó citrus kivonattal, valamint a kínai bazsalikom és a ligetszépe természetes eredetű olajaival átitatott formula segít megerősíteni a bőrt, véd a szárazság és más külső hatások ellen. A bőr puha, sima és hidratált lesz – nagyszerűen előkészítve a további testápolási termékek jótékony hatására. Ára: 9500 Ft

Az Artistry Signature Select™ Testradír (lila) finoman, de alaposan radírozza a fakó, száraz bőrt, hogy simább, energiával teli és egészségesebb legyen.
Az apró bambuszszemek eltávolítják az elhalt hámsejteket, hogy felfedjék az alatta lévő friss, ragyogó, sima bőrt – még a sarok és a könyök területén is. A NUTRILITE™ forrásból származó fekete ribizli kivonat, az acai bogyó, valamint a ligetszépe és a kínai bazsalikom olajok nyugtató keveréke elősegíti a lágy, rugalmas érzés fenntartását és fokozását.
Ára: 11 900Ft

Artistry Signature Select™ Hidratáló testápoló gél (zöld) önszabályzó hidratálással revitalizálja a száraz bőrt: oda juttatja a nedvességet, ahol és amikor a bőrnek leginkább szüksége van rá. A szuperkönnyű hidro-gél formula a NUTRILITE™ forrásból származó zöld tea és őszibarack virág kivonatokkal, valamint kínai bazsalikom és ligetszépe olajok elegyével segíti a bőr nedvességgátjának megerősítését és a szennyeződések elleni védekezést. A bőr simább és fiatalabb megjelenésű lesz.
Ára: 10 900 Ft

Az Artistry Signature Select™ Halványító testápolókrém (fehér) előhozza a bőr belső fényét és egészséges megjelenését természetes diffúzorokkal és a NUTRILITE™ forrásból származó acerola cseresznye és fehér chia mag kivonatokkal: bőrünk láthatóan megújul és ragyogóbb lesz. Gyengéd összetevői kisimítják a bőr felszínét és támogatják a hatékony, természetes sejtmegújulási folyamatokat. Bőrünket egészségtől ragyogóvá és egyenletes tónusúvá varázsolja. Ára: 12 800 Ft

Az Artistry Signature Select™ Feszesítő testápoló (piros) segítségével a bőr feszessebbé válik, csökken a narancsbőr megjelenése különösen a has, a comb / fenék, a felkar és a mellkas körül. A bőrfeszesítő komplex kávémagolajjal, koffeinnel és algakivonattal azonnali feszességet biztosít, és láthatóan feszesebb és simább bőrt varázsol hosszabb távon is. A NUTRILITE™ forrásból származó gránátalma kivonat semlegesíti a környezetszennyezés és más források által okozott károkat. Ára: 16 100 Ft

Testápolás mindenkinek!

Az Artistry Signature Select ™ Body termékeket úgy alkották meg, hogy segítségükkel könnyedén kialakíthasd saját személyes testápolási rutinod!

Használd az egyik vagy akár az összes terméket a következő sorrendben:

  1. Elsőként használd a Tisztító tusfürdőt a zuhanyozás során!
  2. Alaposan radírozd a bőröd a Testradírral heti 1-2 alkalommal, majd mosd le!
  3. Hidratálj a Hidratáló testápoló géllel vagy a Halványító testápolókrémmel naponta kétszer!
  4. Végül a gyönyörűen feszes bőrért pedig használd a Feszesítő testápolót naponta kétszer!

#Artistry #MySignatureBody #SignatureSelect  #CelebrateMyDifference