Beauty

Szépségápolás ajándékba – a Notino karácsonyi ötletei

Amilyen gyorsan elrepült ez az év, olyan gyorsan száll majd el ez az utolsó pár hét is karácsonyig. Bár a legnagyobb ajándék, ha ezekben az időkben együtt tudunk lenni a szeretteinkkel, de ha mégis szeretnénk meg lepni őket egy kis aprósággal, érdemes lehet az otthoni kényeztetés és szépségápolás világában gondolkodni. A Notino tippjei között találhatunk hasznos termékeket édesanyánknak, barátnőinknek, de akár a család férfi tagjainak is.

Koreai bőrápolás az otthoni kényeztetéshez
A KORIKA luxus maszkszett jei különleges hatóanyagok kombinációjával járulnak hozzá az egészséges, stresszmentes és hidratált bőrhöz – legyen szó arcról, dekoltázsról vagy éppen a kézfejről.
Azoknak, akik igazi koreai különlegességet szeretnének ajándékozni, a márka új, Korean Heritage maszkja is remek választás. Ez a tisztítóhatású fátyolmaszk a Jeju szigetről származó hagyományos és ritka összetevőinek köszönhetően minden esetleges bőrhibával felveszi a küzdelmet az eltömődött pórusokról kezdve a mitesszereken át az egyenetlen arcbőrig. A helyiek generációk óta ismerik ezeknek a természetes anyagoknak a rendkívüli hatását – a Jeju szigeten termelt méz nagyra becsült a jótékony hatásai miatt. A modern technológia pedig kíméletesen a legjobbat tudta kihozni belőle ebben a pakolásban, mely rendszeres használatának eredménye sima és ragyogó arcbőr.

Fókuszban a tekintet
A NOBEA Festive szempillaspirál ja szuper ajándék lehet azoknak, akik szeretik kiemelni a tekintetüket. Ezzel az intenzív, dús hatást eredményező spirállal könnyű a szemekre terelni a figyelmet.
Ezt pedig kiválóan kiegészítik a márka Metal folyékony szemhéjfestékei, melyekkel egyszerű természetes hatású és hosszantartó sminket varázsolni akár ecset, szivacsos applikátor vagy ujjbegyek segítségével is.

Aki egy igazi sminkkedvelőnek keres ajándékot, az a Notino saját ecsetszettjeivel sem tud mellényúlni.
A Glamour Collection Flawless Face Brush Set egy igazán elegáns ajándék, míg a Wooden Collection ideális választás vegán szeretteinknek, illetve azoknak, akiknek fontos a szépség, de nem érik be akármivel. A prémium minőségű ecsetek tenyérbe illeszkedő markolata 100% diófából készült.

Egy kis extra segítség
De nap végén nem lehet megfeledkezni a sminkeltávolításáról sem! A Notino sajátmárkás mikroszálas sminkeltávolító szettjével az esti arctisztításból is élményt varázsolhatunk az ajándékozottnak.
A három többször használatos kozmetikai korong, arclemosó kesztyű és törölköző finom mikroszálai mágnesként hatnak a sminkre és a szennyeződésekre. A praktikus kozmetikai fejpánt pedig nem csak sminkeltávolításkor védi a hajat, de a fátyolmaszkos kikapcsolódásnak is szuper kiegészítője.

A Notino Joy Collection könnyű kifésülést biztosító hajkeféjének egyedülálló sörtéi úgy lettek kialakítva, hogy felesleges fájdalom nélkül fésüljék ki a legrakoncátlanabb tincseket is. Fényes dizájnjának köszönhetően pedig bármelyik fürdőszoba szuper kiegészítőjévé válhat.

A NOBEA Day-to-Day körömlakkszett jei kortól függetlenül remek ajándék azoknak, akik szép és ápolt körmökre vágynak.  A szettek két-két színt és egy gél manikűr hatású top coat körömlakkot tartalmaznak, melyek hosszan tartó, magas fényt biztosítanak.

Figyelmesség a férfiaknak
Igaz, hogy a férfiak arcbőre általában erősebb, mint a nőké, azonban a légszennyezettség, az UV sugárzás és a mindennapos feszültség rájuk is hatással van.
A hialuronsav tartalmú Saffee MEN Urban DTX intenzív szérum visszaadja a kipihent és fiatalos megjelenést.

A Saffee Men hajszérum pedig ideális lehetnek azoknak a férfiaknak, akik sűrűbb és erősebb hajra vágynak. A francia szakértők által kifejlesztett szérum segít megelőzni a hajhullást és serkenti a hajnövekedést, ráadásul egyszerű permetezéssel könnyen alkalmazható.

Minden terméket megtalálsz a notino.hu weboldalon.