Lifestyle

A legjobb lakberendezési asszisztens Black Fridaykor is: biano.hu

Csak fel kell tölteni egy fotót, és a biano.hu okosfunkciója megmutatja a piacon elérhető legjobb opciókat, a keresési szűrő segítségével pedig további szempontok szerint tovább szűkíthetők a találatok. A biano.hu személyre szabott ajánlásaival könnyebbé, gyorsabbá és szórakoztatóbbá válik az online vásárlás és a lakberendezés – ráadásul most a Black Friday kedvezmények miatt még jobb, ha ez flottul megy!

Egy magazinfotó, egy influencer lakása vagy egy trendi étterem – bárhonnan jöhet az inspiráció. Lehet az egy bútordarab vagy egy dekorációs tárgy, amit saját lakásunkban is szívesen látnánk, és nagyon szeretnénk megvásárolni. A nagy kérdés azonban: honnan szerezhető be? Sokszor nincs lehetőség megtudni a beszerzési forrást, vagy akár a termék gyártóját, nevét. Majd órákon keresztül kell bújni a netet, hogy rábukkanjunk.
Az eddig rendelkezésre álló eszközökkel csak pontos megnevezés vagy kód szerint lehetett keresni.

Szerencsére a keresett bútorok, a lakásdekorációs tárgyak online felületen való megtalálása már nem korlátozódik csupán a leírások és kért kritériumok keresősávba való beírására.

A kép szerinti keresés segítségével akár számítógépről vagy okostelefonról feltölthető a keresett termék fotója a biano.hu oldalra, és pillanatokon belül a funkció megkeresi azt a terméket vagy ahhoz hasonlót, és listázza a magyarországi home&deco üzletek ajánlatait – a Black Friday időszakában ez pedig igencsak megkönnyíti és felgyorsítja a folyamatot.

Hogyan működik a képkeresési funkció?

Az online felületen történő vásárlás két hagyományos képkeresési eszközt tartalmazott: az online operatőrök által biztosított termékfotókat és az általános képkeresést, mint pl. az Amazon és az Alibaba keresője. De ezek csak nagyvonalakban mutattak hasonlóságot a keresett termékkel. A részletek elvesztek, s így az eredmény sem volt mindig tökéletes.

A www.biano.hu oldal képkereső funkciójának  előnye, hogy kombinálja az eddigi lehetőségeket a minél pontosabb és szélesebb választék elérése érdekében.

Miben más a BIANO keresője?

Az online világban manapság a legfontosabb az egyszerű kezelhetőség és átláthatóság.
A BIANO ezen elvek alapján dolgozta ki csúcskategóriás IT megoldásokkal a képkeresési technológiáját. Ez az egyedi, eredeti megoldás képes a fotók egyenkénti elemzésére.
A BIANO egy több funkció végrehajtására képes neuronhálózat-készletet tervezett. 
Minden hálózatnak megvan a maga szerepe is – pl. az egyik hálózat megtalálja az objektumot a képen, egy másik azonosítja annak leírását, egy harmadik ellenőrzi a végeredményt stb.

A BIANO képkereső az oldalra regisztrált áruházak kínálatában keres, összehasonlítja az árakat, megkeresi a legmegfelelőbb ajánlatot, így a felhasználó egyszerűen és kényelmesen kiválaszthatja a legjobb ajánlatot.

Miért előnyös a hazai kiskereskedőknek?

A kiskereskedőknek is nagyon előnyös a BIANO képkereső funkciója, hiszen így ők is könnyeben megtalálhatók. Az online térben a határokon átnyúló kereskedelmet is segíti, hiszen a BIANO a termékeket fotók szerint osztályozza, és így megszűnhetnek a kereséssel kapcsolatos nyelvi nehézségek is.

Mi a BIANO? – Online inspiráció otthonához

A magyar vásárlók most kényelmesen, egyszerűen vásárolhatják meg az interneten bútoraikat, újíthatják meg otthonaikat.  A kényelmes, otthonról végezhető shoppingolás iránt egyre inkább növekvő igényt számos piaci szereplő próbál választ adni, és sorra nyílnak a webshopok a lakberendezés területén is. Ez a hatalmas választék megnehezíti a döntést. Ebben segít a BIANO.hu home&deco inspirációs és vásárlássegítő platform, hiszen egy letisztult felületen összesíti a hazai és nemzetközi lakberendezési kiskereskedők ajánlatait.

A hazánkban 2020 augusztusában indult keresőplatform olyan nemzetközi szaküzletek ajánlatait gyüjtötte össze, mint pl. Vida XL, Expedo, Bonami, 4home, Butlers, Market Market, AliFurniture, Beans, Wine Rack Shop, Brimo – és a lista folyamatosan nő. A BIANO.hu már 500.000 lakberendezési, kertészeti, udvari, irodai terméket tartalmaz.