Beauty

Megérkezett a Vaseline, az ápolt és hidratált bőrért!

Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, elengedhetetlen az ápolt, kiszáradás- és repedezésmentes, egészséges kinézetű bőr. Régóta hisszük, hogy ezt mindenki számára elérhetővé kell tenni, így örömmel mutatjuk be a mostantól itthon is jelen lévő Vaseline márkát.

A VASELINE EREJE

Minden a 19. század derekán kezdődött, mikor Robert Augustus Chesebrough, egy 22 éves amerikai vegyész egy olyan, a föld mélyéről származó, ásványokban gazdag anyagra bukkant, ami azonnal felkeltette érdeklődését. Hosszas kísérletezés után tökéletesítette tisztítási eljárását, és megszületett a bőrregeneráló és tápláló anyagokkal teli vazelin, rögtön utána, 1870-ben pedig a Vaseline márka. A kis tégely megjelenése után nem sokkal az emberek pillanatok alatt felfedezték a termék kedvező hatásait. Legyen szó kisbabák érzékeny bőréről vagy a munkások hidegnek és szélnek kitett kezéről, a Vaseline univerzális védelmet és megoldást nyújtott és nyújt azóta is.

MIT REJT?

Bármilyen Vaseline termékről legyen szó, a hatóanyag a vazelin, ez a háromszorosan tisztított, bőrgyógyászatilag tesztelt, hipoallergén anyag, olajok és viaszok keveréke.
Tesztelésében a tudomány segít az állatok helyett, de nemcsak rájuk nézve kíméletes: a tiszta vazelin nem komedogén, azaz a pórusok eltömítése nélkül fejti ki hatását.

HOGYAN HAT?

És hogy mi is ez a hatás, ami miatt a kis tégely tartalmát az 1950-es években egyenesen “csodazselének” szavazták meg egy magazin olvasói? Röviden védelmet és ápolást nyújt, de hatása valójában igen szerteágazó: enyhíti a száraz, repedezett bőr okozta kellemetlen tüneteket, és segít megőrizni a bőr természetes nedvességtartalmát. A felszíni rétegekbe hatolva erősíti a lipidréteget, hidratálja a száraz, durva bőrt, fokozza annak természetes nedvességmegtartó képességét. A Vaseline fizikai gátat képez bőrünk felső rétegén, így akadályozva meg a nedvességvesztést, azaz lezárja a víz útját, ami így nem párolog el.
A Vaseline termékekben ez a hatás jelentős mértékű, így képes hatékony védelmet és hidratálást biztosítani, miközben segíti a bőr barrier-rétegének helyreállítását.

MIRE JÓ?

A Vaseline-nek számtalan felhasználási módja ismert, a leggyakoribb, hétköznapi helyzetek mellett sok más izgalmas területen nyújt még védelmet és enyhülést a családok életében:

Védi az orrot a gyakori fújás okozta kipirosodástól és a bőr berepedezésétől
Nyugtatja a bőrt leégés után
Védőréteget képez új tetoválások esetén
Hidratálja, puhává és selymessé varázsolja a bőrt
Segít eltávolítani a sminket

Ápoló törődést nyújt borotválkozás után
Segít tartósabbá tenni a parfüm illatát
• Arcpirosítóval összekeverve highlighterként funkcionál
Segít fixálni a szemöldök ívét

TUDJ MEG MINDENT A VILÁGOT MEGHÓDÍTÓ BŐRÁPOLÁSI TRENDRŐL – A SLUGGINGRÓL!

A Vaseline régóta bizonyít, és időtállóságát jól mutatja, hogy a legújabb szépségtrendekben is előkelő helyet foglalhat el. Ilyen új trend a slugging is, aminek célja, hogy ápoló ragyogással ruházza fel a bőrt, hogy az egészséges kinézet és a magabiztosság garantált legyen.
A slugging során a bőrápolási rutin utolsó lépéseként egy nedvességet bőrbe záró réteget viszünk fel a bőrre. A vazelin tökéletes választás erre a célra, mivel hatékony védőréteget képezve segít a bőr hidratálásában, véd a környezeti ártalmaktól és csökkenti a transzepidermális vízvesztést.

HOGYAN CSINÁLD?

Tökéletesítsd a slugging folyamatát, és végezd el az alábbi 4 egyszerű lépést minden lefekvés előtt:

• TISZTÍTSD MEG AZ ARCOD!

Mielőtt bármilyen bőrápolási rutinba kezdenél, nagyon fontos az arcod megfelelő tisztítása. A slugging önmagában nem teszi a bőrt pattanásokra hajlamossá, a tiszta pórusok és a sminkmaradványok eltávolítása elengedhetetlen annak érdekében, hogy elkerüljük a pórusok eltömődését.

• HAJTSD VÉGRE MEGSZOKOTT ESTI ARCÁPOLÁSI RUTINODAT!

Kövesd mindennapi rutinodat, és használj hidratáló terméket a nedvességet bőrbe záró anyag felvitele előtt!

• VIDD FEL ARCODRA A VASELINE PROTECTING JELLY KRÉMET!

Várj pár percet, hogy az arcápolási rutinod során használt termékek beszívódjanak a bőrödbe, majd egyenletes rétegben vidd fel a Vaseline Protecting Jelly-t! Javasoljuk, hogy párnádra helyezz egy törölközőt a párnahuzat és a lepedők védelméért, hajadat pedig egy hajpánt segítségével tartsd távol az arcodtól.

• MÁSNAP REGGEL ALAPOSAN MOSD MEG AZ ARCOD!

Ébredés után mosd le a Vaseline Protecting Jelly krémet egy gyengéd tisztítóval és élvezd gyönyörű és ragyogó bőrödet!

bőrgyógyászatilag tesztelt I háromszorosan tisztított I illatanyagmentes I nem tömíti el a pórusokat I többcélú felhasználás I utazó kiszerelés