Fashion

Milánóban debütált először NINI őszi-téli kollekciója, amely már itthon is elérhető

Letisztult fazonok, lázadó színek jellemzik NINI legújabb táskáit, melyeket ezúttal egy lifestyle kapszulakollekció tesz teljessé.

„Célom, hogy megforduljanak az utcán azok után, akik a kollekció darabjait viselik. És bár egy jó táska önmagában is öltöztet, egyre többször jelenik meg az igény egy teljes lookra, így az idei őszi-téli szezonra egy kapszulakollekciót is készítettünk” – árulja el Molnár Nini, a NINI márka alapítója.

Mivel a brand számára fontos a fenntarthatóság, a kapszulakollekció kizárólag megrendelésre érhető el a NINI Boutiqe-ban és a webshopon. A lokális gyártás és a maradék bőrök kreatív felhasználása szintén a márka fenntarthatóságra törekvését bizonyítják.
A kollekciók tervezésében egy elismert olasz pattern maker is segíti Nini munkáját, hogy a táskák időtállóak és jól kihasználhatóak legyenek.

„A kollekcióim tervezésekor elsősorban a saját életemből inspirálódom, a saját személyiségem köszön vissza egy-egy darabban. Talán ezért is lettek a táskáim letisztultabbak, elegánsabbak az előző évekhez képest. Azért a lázadó személyiségem is visszaköszön, bár most a fazonok és a kiegészítők helyett inkább a színekben” – mondja a tervező.

Még több információt a kollekcióról itt találsz:

www.ninimolnar.com