Fashion

Mutatjuk a Kazar 2024-es nyári kollekcióját!

A Kazar SS '24 kollekció és kampány az ellentétek harmóniáját mutatja be. A tervezők olyan színeket és mintákat alkalmaztak, amelyekkel azt szerették volna elérni, hogy a termékek viselői örömüket és magabiztosságukat fejezzék ki.

A kollekció egyik fő inspirációja a nyári növényvilág, amely finom virágminták formájában jelenik meg a monokróm stílusú cipőkön. Ez a kombináció a klasszikus eleganciát és a könnyed spontaneitást hordozza magában, kiemelve a melegebb időszakokban rejlő gazdag érzelmeket.
Az új kampány egy nyaralást mesél el, ami a város zajától távol, egy olyan kalandba repít el minket, ahol a lehetőségek végtelenek, mindezt Edyta Chachulska fotós lencséjén keresztül, Monika “Jac” Jagaciak és Alicja Tubilewicz topmodellekkel. Az élet egy ünnep.

A kollekció klasszikus színekre épül, feketére, fehérre és a bézsre. Ezt a palettát a karamell, a csokibarna és a rózsaszín árnyalatai egészítik ki. Az új KAZAROSE minta középpontjában az élénk piros szín áll, amely a táskákat, papucsokat, cipőket és szandálokat is színesíti.
A tavaszi kollekcióban a trendet vezető irányzatok is megjelennek, többek között a farmer, melyeket fém díszítésekkel és koptatott hatással tesznek izgalmasabbá. Ez a szezon a különleges kombinációkról és kísérletezésről szól, miközben harmóniát teremt az arany és az ezüst, a bőr és a velúr között.

Minden alkalom egy ok arra, hogy ünnepeljünk, legyen szó utazásról vagy egy hétköznapi pillanatról.
Az egész városban érezhető a lüktető energia. Nappal nagyméretű bevásárlótáskák és loafercipők dobják fel az outfitet, míg éjjel csillogó kristályokkal díszített clutchokkal és magassarkúkkal ragyoghatunk.

A balerinacipők színpalettája is bővült. A klasszikus fekete és fehér mellett az élénk piros, a rózsaszín és farmer színek is elérhetőek. Ezeket a lábbeliket klasszikus pánttal vagy az igazi balerina hatásra hajazó bokában kezdődő lánccal vagy köthető szalaggal látták el. A különlegesebb kombinációkat kedvelők a fodros és fémszegecsekkel díszített táskákat is megtalálják. 

Az esték magassarkúban érnek utól minket. A körömcipők szerelmesei klasszikus hegyes orrú darabokat és extravagáns, csillogó kristályokkal kirakott cipőket fedezhetnek fel a kollekcióban.
A márka szinte védjegyének számító elegáns tűsarkú modellek mellett, az idei sztár, a kitten heel, és más különleges sarokkal ellátott lábbelik is megtalálhatóak.  

A városi élet lendületét tükröző cipők mára elengedhetetlenek a mindennapi öltözködésből.
A letisztult és tökéletes kézműves kivitelezés a fő jellemzői azoknak a cipőknek, amelyeket az eleganciát kedvelő férfiaknak terveztek.

A kollekció egy új megközelítése annak a stílusnak, amely túllép a megszokott mokaszinok és papucsok határain. Az innovatív formatervek klasszikus férfias vonalakkal ötvöződnek, melyekben olyan részletek dominálnak, mint az áttört díszítések és a fémcsatok.

A termékek férfias jellegét a hagyományos színek és a visszafogott, mégis egyedi díszítések, mint például a finom dombornyomás vagy a kontrasztos talpbetétek hangsúlyozzák. Minden modell kialakítása kényelmes, mégis elegáns, ami tökéletesen illeszkedik mind a laza, mind az alkalmi öltözékekhez.

A kollekcióban modern tornacipők is elérhetőek, melyek változatos formákat kínálnak. A színpaletta a semleges árnyalatoktól a feltűnő kékig terjed, így széles választék áll rendelkezésre.

Nézz körül a weboldalon!