Beauty

Szexi nagyvárosi árnyalatok a CND™ nyári kollekciójában

A CND™ nagy örömmel mutatja be a 2021 nyári SUMMER CITY CHIC kollekciót, hogy a beton dzsungelét élénk színekkel ruházza fel. Tapasztald meg az utcaművészet vibrálását, merészségét és viselj egyedi, ikonikus, magabiztosságot sugárzó árnyalatokat körmeiden!

Az új árnyalatok garantáltan kimozdítanak a komfortzónádból, ismerd meg őket közelebbről:

  • Rooftop Hop, meleg, vibráló ibolya lila;
  • Sangria at Sunset, piros gyümölcsös sangria;
  • Museum Meet Cute, ragyogó fukszia;
  • Beach Escape, fényes flamingó rózsaszín;
  • Popsicle Piknik, lángoló narancssárga (limitált kiadású) és
  • Pop-Up Pool Party, vibráló élénk kék (limitált kiadású).

Az új árnyalatok elérhetőek a CND™ SHELLAC™ leoldható gél lakk és a CND™ VINYLUX™ tartós ápoló körömlakk színpalettáin egyaránt.

„Ezt a lehengerlő kollekciót a nagyvárosok közössége inspirálta – akik imádják a kalandokat!” – mondta Jan Arnold a CND™ társalapítója. „Ezek a merész nyári árnyalatok arra ösztönöznek, hogy bátran fejezd ki önmagad.”

CND SHELLAC Brand Gel Polish

14+ nap magasfényű gél lakkozás a természetes köröm sérülése nélkül.
Körömbarát, hiszen nem kell megreszelni és bufizni a természetes körmöket, így azok nem vékonyodnak el. Tartós, mint a zselé és könnyű felvinni, akár egy körömlakkot.
Akár 5 perc alatt leoldható a CND ápoló leoldójával a megfelelő fedőlakk használata esetén. 7 káros összetevő mentes! Nem tartalmaz toluolt, kámfort, formaldehidet, ftalátokat (DBP), formaldehid gyantát, xilént és metil-etil-ketont (MEK).
Így valószínű, hogy nem okoz allergiát. A CND Shellac egy professzionális termék, így kizárólag OKJ vizsgával rendelkező körmösök, illetve Shellac Certified PRO képzésen résztvevők vásárolhatják meg.

CND VINYLUX Long Wear Polish

A szabadalmaztatott CND Vinylux formula számos technológia kombinációja, ez teszi a terméket igazán egyedivé: a továbbfejlesztett légáteresztő keratin, E-vitamin és jojoba olaj keverékét tartalmazó ápoló összetétel kényezteti a körmöket.
A ProLight technológia pedig növeli a körömlakk tartósságát természetes fény hatására.
Nincs szükség UV vagy LED fényre, hiszen 8 és fél perc alatt a levegőn tökéletesen megszárad.