Gourmet

Új konyhafőnökkel, megújult étlappal és az ország egyik legnagyobb tequila- és mezcal választékával vár a Calavera Budapest

Újpest belvárosának fáktól árnyas részén igazi felüdülés a mexikói Calavera Budapest teraszán
megpihenni. A hangulatos teraszhoz természetesen hozzátartozik az izgalmasa, friss ízekkel
operáló mexikói konyha, és az egészen elképesztő italválaszték, amely nem csak tequilákra és
mezcalokra korlátozódik (bár ezek adják a gerincét), hanem gazdag koktélkínálatból is
választhatnak a vendégek.

Idén tavasszal a Calavera Budapest konyhájának élére új séf érkezett, az Angliából hazatérő
Barna Norbert személyében. Norbert 21 éves korában kalandvágyból, kíváncsiságának engedve
ment Angliába, hogy megismerkedjen a nemzetközi gasztronómiával. Kitartó szorgalmának hála
sikerei nem maradtak el, nem csak stázsolva tanulta a szakmát, hanem egy kinti szakácsiskola
több éves képzését szintén elvégezte. Az iskola mellett folytatta a munkát, az oklevelet már
konyhafőnökként vehette át.

Norbert nem csak a mexikói gasztronómiában van otthon, közel áll hozzá a francia konyha, és
nagyon kedveli az ázsiai ízvilágot is.

Calavera Budapest
A Calavera Budapest étterem klasszikus mexikói fogásokkal és szédítően gazdag italkínálattal
várja vendégeit. A főként hagyományos mexikói ételeket kínáló étteremben az ételek mellett
kifejezetten nagy hangsúlyt kapnak a mexikói italok, itt található az ország egyik legnagyobb
tequila- és mezcal választéka, amely a teljes palettát lefedi. A tequilán kívül egyedi rumokkal,
különféle – házi szörpökkel kombinált – koktélokkal, limonádéval és Rizmajer Cortes
kukoricasörrel várják a vendégeket.
Calavera Budapest
1042 Budapest, Szent István tér 3.
https://www.facebook.com/calaverabudapest/
+36202702454