Fashion

Új márkát üdvözölhetünk a magyar divatszcénában!

Hosszas tervezés és munka után végre köszönthetjük a Bloom Hungary-t.
A márkát Tóth Gyöngyi (Perla) álmodta meg, ami a divat iránti végtelen szeretetéből és szenvedélyéből született, saját kreatív ízlését alapul véve.

A Bloom Hungary a tudatos nő márkája, akinek fontos, hogy öltözködése naprakész legyen.
A Bloom nő tisztában van a céljaival, motivációival és értékeivel, ennek eléréséhez pedig eszközként használja a ruhatárát. Erősnek, stílusosnak, és kifinomultnak szeretné érezni magát a ruháiban, amellett, hogy önmagát is megtalálja

A márka érzékenyen követi az aktuális, legújabb trendeket, ám a termékpaletta nagy részét klasszikus alapdarabok teszik ki, amelyek időtlenek, mégsem hétköznapiak.
Ragyogó árnyalatok és nőies darabok jellemzik a kollekciót. A Bloom Hungary kreatív és modern stílust képvisel, amely mellett kiemelten fontos, hogy a kínálatban a sportosabb, lazább hétköznapokra és az elegáns partikra is bárki találjon az alkalomhoz illő szettet.

Az első AW21 kollekció színpalettájának a navy, a sötétbarna, a púderrózsaszín, a fekete és a fehér adja az alapját, míg a fukszia, az angolzöld és a néhol felbukkanó izgalmas minták kellően megfűszerezik azt. A termékpaletta nem csak árnyalataiban sokszínű: többek között megtalálható benne finom esésű muszlin blúz, saját tervezésű, exkluzív blézer, időtlen szövetnadrág, oversized és feminin stílusú ruha, bájos körszoknya és francia sikket idéző steppelt bőrtáska is.
Lágy vonalvezetés, elegancia, hordhatóság és nőiesség: ez a Bloom Hungary AW21-es kollekció!

Ismerd meg a BLOOM nő világát a márka oldalán – bloomhungary.com – vagy látogass el az Andrássy úton található showroom-ba, ahol személyesen is megtekintheted az őszi-téli kollekció darabjait!