High tech

Az LG három hónapig ingyenes hozzáférést ad okostévéin az Apple TV+ tartalmakhoz

November 15-től kezdve az LG okostévé tulajdonosok három hónapig ingyenesen vehetik igénybe az Apple TV+ szolgáltatást. A világszerte több mint 80 országban elérhető promóció a 2016 vagy azután vásárolt 4K és 8K LG Smart TV modellekre vonatkozik, és azok a felhasználók vehetik igénybe, akik 2022. február 13-ig regisztrálnak az akcióra. Az ajánlat az LG Content Store-ból vagy a televízió főmenüjében az Apple TV+ reklámbannerre kattintva egyszerűen elérhető.

Az LG okostévéin elérhető Apple TV+ az első kizárólag sajátgyártású mozgóképeket kínáló szolgáltatás. Olyan díjnyertes és inspiráló eredeti videós tartalmakat kínál, mint például a világszerte sikeres Ted Lasso vígjátéksorozat, a The Morning Show, valamint az Alapítvány című, epikus világot megidéző sorozat, ami Isaac Asimov ikonikus regénysorozatának első filmes adaptációja. A platformra hamarosan új tartalmak is érkeznek, többek közt a Tom Hanks főszereplésével készült Finch, amely az Apple TV+ Greyhound globális sikersorozatának folytatása.

A 2018-tól gyártott modelleken elérhető LG Magic Remote még kényelmesebbé teszi a keresést és a tartalom kiválasztását az Apple TV+ platformon. Ennek segítségével a tulajdonosok a távvezérlőt használva navigálhatnak, kattinthatnak, görgethetnek vagy a beépített mikrofon használatával egyszerűen, hangutasítással fedezhetik fel az Apple világszerte népszerű streaming szolgáltatását.*

*A hangvezérlés elérhető Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Indiában, Olaszországban, Új-Zélandon, a Fülöp-szigeteken, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Vietnámban.