Beauty

Friss szemlélet a testápolásban: Az új trendek és megközelítések

A szépségápolás ma már sokkal többet jelent csupán külső megjelenésünknél. Szorosan kapcsolódik mentális és érzelmi jó közérzetünkhöz, és egyre inkább igényeljük a személyre szabott megoldásokat. Az új trendeknek megfelelően a Vagheggi is azon dolgozik, hogy termékei ne csak funkcionalitásukkal, hanem pozitív hatásukkal is segítsék közérzetünket. Nagy örömmel mutatjuk be a Vagheggi legújabb termékeit, a megújult Sinecell termékcsaládot, valamint az újonnan bevezetett Body Spa termékeket!

Sinecell termékcsalád: hatékony segítség a cellulit, a helyi zsírlerakódás, bőrfeszesítés kezelésében.

A projekt minden lépése a fenntarthatóságot és a tolerálhatóságot veszi figyelembe, a beszerzéstől a gyártásig. Az egyik ilyen innovatív hatóanyag a JANIA RUBENS, egy ritka, meszes vörös alga, amely hatékonyan támogatja a sejtek anyagcseréjét és csökkenti a zsírfelhalmozódást. Ez az alga Bretagne régió tengerében található. Ezt a lassú növekedésű tengeri fajt kézzel kellene szedni, ami jelentős hatással lenne a tengeri ökoszisztémára, és megsemmisítené ezt az felbecsülhetetlen erőforrást. Itt jön képbe a Bio Ecology Program. Egy tisztított algadarabot veszünk egyetlen algából, majd egy speciális bioreaktorban szaporítjuk azt. Egy gramm alga 1.000.000.000 grammá válik, melynek hatóanyagai vízhajtó, zsírlebontó és tonizáló hatásúak.

A másik hatóanyag a rózsabors, aktiválja a mikrokeringést és serkenti a zsírfelhasználást.
Az upcycled beauty elve alapján alkalmazzuk, ami azt jelenti, hogy a kozmetikumokban olyan alapanyagokból állítanak elő hatóanyagokat, amelyeket egyébként kidobnának.

A parfümkészítéshez használt rózsaborsot az Indiai-óceánban, Madagaszkártól keletre, Mauritius délnyugati részén fekvő La Reunion szigetén termesztik; a fényes rózsaszínű gyümölcsöket vadon szedik le egy tisztességes kereskedelmi program keretében.

Az értékes hatóanyagot szuperkritikus CO2-vel nyerik, egy szabadalmaztatott zöld módszerrel, amely lehetővé teszi az egyébként hozzáférhetetlen molekulák kivonását, egy projekt szerint, a parfümkészítők által már használt gyümölcsökből.

A kinyert hatóanyag képes aktiválni a mikrokeringést, csökkenti a zsírfelhalmozódást és serkenti a lipolízist.

Újdonság a cellulit kezelésben: Sinecell cellulit leggings:

Intenzív kezelés ödémacsökkentő hatással. A puha gél, amellyel a rugalmas leggingset átitatjuk, a Jania rubens vörös alga tengeri hatóanyagait és a különleges cellulit ellenes hatással* rendelkező koffeint juttatja a test bőrére. A rugalmas leggings minden alakra és méretre alkalmas; enyhe mosószerrel mosható, tárolható, majd az utántöltőben található speciális termékkel való átitatás után többször is újra felhasználható.

A termékcsalád további tagjai:

Sinecell pezsgő testhab 150 ml:

Pezsgő hatású testhab, a technológia, amivel készült, légbuborékokat enged a bőrre, így optimalizálja az aktív hatóanyagok intenzív felszívódást. A termék masszírozása során a légbuborékok frissítik a bőrt és gyors felszívódást garantálnak.

Koncentrált hatóanyagtartalommal rendelkezik, tengeri saláta, bokorhere azonnal segítenek javítani a bőrképet, a cellulit okozta esztétikai problémákat és a helyi zsírlerakódást kezelik.

Sinecell cellulit és fogyasztó krém 250 ml:

Intenzív testkrém rózsabors kivonattal, jania algával, tasmániai olajjal, ideális alakformáláshoz, cellulitra, bőrfeszesítéshez.

Sinecell cryo-gél lábakra 150 ml:

Hidratáló zselékrém hűsítő hatással, jania alga és áfonya kivonattal. Ideális a nap bármely szakában, akár utazás közben is, a lábak és bokák tehermentesítésére. A cellulit okozta esztétikai problémákat is csökkenti.

BODY SPA – Holisztikus segítség a test jó közérzetéhez.

A Vagheggi hagyományos holisztikus testápoló megközelítése maximálisan érvényesül ezekben a termékekben.

A természetes összetevők a legújabb ismereteknek megfelelően lettek feldolgozva és összeállítva.

A termékcsalád egyik legfőbb tulajdonsága a termékek érzékisége, amely segít az idegvégződések stimulálásában; ezt egészíti ki az illatok élménye, ami segít kellemes emlékek és élmények felidézésében, jó közérzetet teremtve.

Body Spa termékek: az otthoni bőrápoló termékekkel egy bőrápolási rutint egy wellness rituálévá változtatják.

Body Spa termékcsalád különlegességei: Intenzív aroma olajak

Három egyedi illatkreáció, melyek hidratálják és illatosítják a bőrt. Egyszerűen csepegtessük közvetlenül a bőrre, vagy testápolóval együtt is használhatjuk.

SUNRISE INTENZÍV AROMA OLAJ 50 ml

A reggeli ébredést idéző illatok érvényesülnek, a frissen sült keksz, a tej, a puding, a cukor és a mandula illatára emlékeztetnek.

SUNSET INTENZÍV AROMAOLAJ 50 ml

Zöld és friss illatjegyek, ibolya, rozmaring, petigraine, és fás illatok, tiszta energiák a lélek és a test revitalizálásához. A mezítlábas sétára emlékeztető illat a frissen vágott füvön.

MIDNIGHT INTENZÍV AROMA OLAJ 50 ml

Érzékiség és luxus, bergamott, dohány, kömény, borostyán, az olasz nyári meleg éjszakákat felidéző illat. Meleg fűszeres illat.

A termékcsalád további tagjai:

Body Spa tápláló testradír 200 ml:

Nádcukorral és kávéőrleménnyel gazdagított tápláló testradír, amely megújítja, radírozza a bőrt, az olajok és a kakaóvaj táplált és selymes bőrt biztosítanak.

Body Spa hidratáló testkrém 250 ml:

Kakaóvajjal és hialuronsavval gazdagítva egész nap táplált, hidratált és selymes bőrt garantál.