Fashion

GREY DAY – A NEW BALANCE A LEGENDÁS SZÜRKE SZÍNT ÜNNEPLI

A New Balance és a szürke szín elválaszthatatlanok egymástől, az időtlen árnyalat az évtizedek alatt a márka szinonímájává vált. Ezt a különleges kapcsolatot ünnepli a brand május 12-én, a Grey Day alkalmából egy speciális, jövőbe tekintő kiadással, a Moon Daze kollekcióval.

A szürke szín természetéből adódóan egyszerű, de egyúttal végtelenül összetett is.
Az emberi szem a szürke több száz különböző árnyalatát képes megkülönböztetni, bár első pillantásra aprónak tűnhetnek a köztük lévő különbségek. Ez a szín sokféle történetet mesélhet el attól függően, hogy hogyan kombinálják egy lábbelin. A szürke az egyensúlyt jelenti. A szürke semleges. A szürke megnyugtat. Időtálló, miközben lehet kifinomult, nyers vagy egyszerű. A New Balance számára ez a szín egy legenda.

Habár a szürke már régóta a New Balance paletta alapszíne volt, végül az 1980-as években vált a márka védjeggyé az olyan modellek révén, mint a 990-es és az 574-es. Amikor a 990-est 1982-ben először piacra dobták, 100 dolláros ára és szürke, kiváló minőségű velúr felsőrésze tették azonnal státuszszimbólummá, ezzel felerősítve ennek a színnek a szerepét a legkiválóbb minőségű tornacipőkön.

A New Balance legendás szürke árnyalatának hatása azóta is megkérdőjelezhetetlen, a márka pedig 2018 óta minden évben megünnepli kedvenc színét. A Grey Day idén május 12-re esik és mi mással tennénk emlékezetessé ezt a napot, mint egy új, különleges kollekcióval.
A Moon Daze pack négy sneakert tartalmaz a múlt és a jelen legsikeresebb modelljei közül, a More Trailt, a 9060-at, az 580-at és az 550-et, a szürke különböző árnyalataiban újragondolva. 

A Moon Daze pack május 12-től elérhető a newbalance.hu oldalon.