Beauty

Protinol™, kulcs a megfizethető szépséghez

A nők életében mindig is fontos szerepet játszott a szépség. Szeretjük a szépséget! A gyönyörű tájak, a különleges ruhák, épületek és képzőművészeti alkotások mind elvarázsolnak bennünket, épp úgy, mint egy kifinomult smink, jól elkészített frizura vagy üde és ragyogó arcbőrünk szépsége. Mindannyian szépnek szeretnénk látni magunkat a tükörben is, azonban sokan úgy gondoljuk, ezt csupán drága kezelésekkel és sokak számára megfizethetetlen arcápolási termékekkel érhetjük el. A helyzetet tovább nehezítik az aktuális gazdasági körülmények, ugyanis az AVON kutatása szerint, világszerte a nők közel kétharmada olcsóbb alternatívákra cserélte vagy cserélné sminktermékeit és bőrápolóját. 1 Ne gondoljuk, hogy a szép bőrt csak sok pénz útján érhetjük el! Az AVON, a szabadalmaztatott Protinol™ technológiájának köszönhetően bizonyítottan eredményes, bárki számára elérhető és megfizethető megoldást kínál arcbőrünk ápolására és szépségének megőrzésére.

„Az AVON működésének alapelvei közé tartozik, hogy magas minőségű, mégis mindenki
számára elérhető és megfizethető termékeket értékesítsen. Az AVON kutatási és fejlesztési
csapata 2020-ban áttörő eredményt érve el az öregedésgátlás területén, feltalálta
a Protinol ™ technológiát, amely szabadalommal a vállalat ezüst díjat zsebelhetett be
bőrápolás kategóriában az Edison Award-on, amely a világ leginnovatívabb új termékeit,
szolgáltatásait és üzleti vezetőit díjazza” – mesélte büszkén Kósa Anita, az AVON
Magyarország szóvivője.

A szép, fiatalos külsejű bőr szerelmesei számára kifejlesztett hatóanyag napjainkra a márka számos bőrápolási termékében megtalálható többek között, az Anew regeneráló szérumban és a májusban debütáló Anew regeneráló szemránckrémben, így téve még eredményesebbé a bőröregedés elleni küzdelmünket. A Protinol™ bőrünk felszínébe jutva segít 2 kollagéntípus termelődését serkenteni, így akár 7 nap alatt segíthet felvenni a harcot a bőröregedés 7 jelével szemben. Rendszeres használata mellett ráncaink mélysége csökkenhet, bőrünket teltebbnek, tömörebbnek érezhetjük, felszíne simábbá, selymesebbé válhat.
Pórusaink mérete látványosan csökkenhet, bőrünk rugalmasabbá, kontúrjaink feszesebbé válhatnak, melyek következtében ragyogóbbnak, üdébbnek láthatjuk arcunkat.

Annak érdekében, hogy mindennek kézzelfogható eredményét is lássuk, a vállalat 10 magyar hölgy bevonásával egy 7 napos kísérlet alá vetette az ANEW Regeneráló szérumot, a szépségmárka első Protinollal™ dúsított termékét. A teszt során bebizonyosodott, hogy a megfelelő életmód betartása és a hatóanyag rendszeres használat mellett, 7 nap alatt szemmel látható javulást érhetünk el bőrfelszínünk tekintetében.
A bőr állapotát, vitalizáltságát és egészségességét értékelő VISIA bőrdiagnosztikai készülékkel folytatott vizsgálatok során látványos eredményeket mutatott a résztvevők bőrfelszínén, ráncaik mérséklődtek, pórusaik összehúzódtak, pigmentfoltjaik halványodtak, valamint 10-ből 6 hölgy bőréletkora is csökkent.

A kísérletről készült videót mutatjuk itt:

Ne gondoljuk, hogy a szépség nem jár mindenkinek! Az AVON kiváló megoldást kínál mindazok számára, akik kedvező áron keresnek eredményes termékeket az öregedésgátlás területén. A Protinol™ technológia bizonyított hatékonysággal varázsolja szebbé arcbőrünket, és veszi fel a harcot az öregedés jeleivel szemben. Nem kell hatalmas összegeket áldoznunk szépségünkért, megfizethető kozmetikai termékekkel is látványos eredményeket érhetünk el!

A cikkben említett termékek:

  • Avon Anew regeneráló szérum protinollal 30 ml 5899 Ft
  • Avon Anew Regeneráló szemránckrém protinollal 3999 Ft

www.avon.hu

[1] Az adat egy 8638 Brazíliában, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Fülöp-szigeteken, Törökországban, Lengyelországban, Romániában és Dél-Afrikában élő, 16 év feletti nő bevonásával készült tanulmányból származik, amelyet az AVON megbízásából, a Censuswide készített.