Fashion

Online már elérhető NINI 2022-es kollekciójának néhány darabja

Az október 16-án, a Budapest Central Europen Fashion Weeken bemutatott ’22 tavaszi/nyári kreációk közül néhány már elérhető a NINI BOUTIQUE-ban és a márka webshopján is. A tavaszi/nyári kollekcióban a megszokott táskákon túl a NINI ACTIVE új darabjai is debütáltak.

„A NINI ACTIVE a jelenleg jellemző hibrid életmódra reagál” – nyilatkozta a tervező, Molnár Nini. – „A home office hosszú hónapjai után egyre többen élnek ismét aktív életet, járnak be az irodába, rohannak az ügyeiket intézve egész nap. Ezeknek a nőknek terveztünk kényelmes, mégis stílusos darabokat, olyanokat, amelyeket a jógaórától a videomeetingeken át az irodai munkáig bárhol bátran viselhetnek”.

A kollekció elsősorban az aktív életet élő nőknek készült, így dominánsan sportos ruhákból áll, de az elegánsabb – mégis kényelmes – szövetből készült darabok üzleti találkozókra, irodai munkára is tökéletesen alkalmasak.

„A tervezéskor sokszor a saját és a barátaim élete inspirál, a kollekcióimmal igyekszem azokra a helyzetekre reagálni, amelyekkel a hétköznapokban találkozom” – árulja el Nini. – „Mivel egész nap úton vagyok, forgatásra járok, a NINI BOUTIQUE ügyeit intézem, gyártókkal, forgalmazókkal egyeztetek, nekem is fontos, hogy stílusos, mégis kényelmes darabokat viselhessek.”

A NINI ACTIVE természetesen a NINI táskák rajongóiról sem feledkezik meg, a kapszulakollekcióhoz egy hátizsák is készült, teljessé téve a megjelenést.

A Milánóban debütált kollekciót már mutattuk: