Fashion

Őszi kedvenc: 70-es éveket idézi a Levi’s® új kollekciója

A magasderekú farmerek már több szerzon óta a trendek középpontjában állnak és nem lesz ez máshogy a 2021-es őszi-téli szezonban sem, annyi extrával, hogy most minden a 70-es évekről szól. A Levi’s® Orange Tab archívumból inspirálódva egy teljesen új farmerszabást terveztünk meg 2021 őszére, amit Levi’s® ‘70s High-nak neveztünk el.

Szupermagas derék és cipzáros záródás jellemzi a Levi’s® ‘70s High vonalat, amelybe a ‘70s High Flare és a70s High Slim Straight farmerek, illetve a ‘70s High Micro Mini szoknya tartoznak, minden modell elérhető TENCEL™ -lel készült nem rugalmas farmeranyagból és rugalmas biopamut farmeranyagból is. 

A ‘70s High Flare egyértelműen az 1970-es évek sziluettjeit meghatározó bő szárról szól. Tökéletes antitézise az utóbbi szezonok szűk, bokáig érő farmereinek és tökéletesen mutat egy retro tornacipővel. Elég, ha tökéletesíted egy átmeneti kabáttal: ez a look garantáltan az idei ősz kedvence lesz!

Azoknak, akik karcsúbb, tisztább lookra vágynak, ajánljuk a ‘70s High Straight farmert, amely ugyanolyan magas derekú és cipzáros, de a szára egyenes és kevéssel a cipő felett végződik.

Végül, de nem utolsósorban, a ‘70s High Micro Mini a 70-es évek farmer miniszoknyáinak megtestesülése, szupermagas derékkal és cipzáros záródással és egy rövid, karcsú sziluettel, ami magasan a térd felett végződik. A kollekció mindhárom modellje modern, fenntartható anyagokból készült, miközben az olyan apró részleteknek köszönhetően, mint az aprózseb és az öltések kidolgozása, megőrzik a vintage hatást is.

BUY BETTER, WEAR LONGER

A ‘70s High család modelljei rugalmas biopamutból és fenntartható, puha Tencel™-ből is elérhatőek. A biopamut szintetikus vegyszerek, növényvédőszerek és műtrágyák nélkül terem, hozzájárulva a víz, a talaj és a környezet tisztán és egészségesen tartásához, ezáltal az egészségesebb termelő közösségekhez. A Tencel™ egy kiemelkedően fenntartható és nagyon puha anyag, mely fapépből és fenntartható módon kezelt eukaliptusz- és lucfenyő erdőkből származó fából készül. 

A Levi’s®-ről: A Levi’s® magában foglalja a klasszikus amerikai stílust és lazaságot.
Az 1873-as Levi Strauss & Co. Levi’s® farmernadrágja a divatvilág egyik legismertebb darabja lett, és népszerűsége generációk óta töretlen. A Levi’s® brand több mint 110 országban elérhető portfóliója folyamatosan bővül minőségi farmerekkel és kiegészítőkkel és arra törekszik, hogy úttörő szerepét megőrizve továbbra is innováció fémjelezze a nevét.