Beauty

Regenerálás és frissesség a PROFIMED újdonságaival

Nyári időszakot követően érdemes hajunknak felfrissíteni, ápolni egy intenzív pakolással, melyhez tökéletes megoldás a Lee Stafford Hair Apology intenzív ápoló hajkezelés, 4x 20 ml

A legyengült, száraz és sérült hajat tápanyagokkal látja el, ami így újra régi fényében tündökölhet.
A Lee Stafford Hair Apology intenzív ápoló készítmény 4 egyedi intenzív kezelésből álló, mely mélyen táplálja és erősíti a hajat.
A kezelést követően könnyen fésülhetővé, rugalmassá és egészségessé varázsolja a hajkoronát már az első használat után és véd a töredezéstől is. E-vitamin tartalmának köszönhetően növeli a haj fényét, amely kémiai és hőkárosodások következtében elvész, antioxidáns hatásával támogatja a fejbőr és a haj egészségét, a benne lévő a kakaóvaj – elősegíti a töredezett haj regenerációját és jótékony hatással van a fejbőrre.
Az intenzív hajkezelés csomag javasolt fogyasztói ára: 4990 Ft

GUM TRAV-LER fogközi kefék, 6 db
GUM® TRAV-LER fogközi kefék elengedhetetlenek a fogközök hatékony és alapos tisztításához. 
Az új GUM TRAV-LER fogközi kefe az innovatív trianguláris szálaknak köszönhetően 25% több foglepedéket távolít el a klasszikus nylon szállal szemben.
A szálak klórhexidinnel (CHX) vannak impregnálva, ami nagymértékben csökkenti a kefe szennyeződését. Használata egyszerű a fogszabályzót viselők számára is, ergonomikus nyéllel és csúszásgátló borítással rendelkezik, a hajlékony nyaknak köszönhetően, könnyedén elérhetővé válnak a hátsó fogközök is. A fogzománc és íny felsértésének elkerülése érdekében a huzal vékony gumi réteggel van ellátva, a műanyag kupak, amely csúcsán szellőzőnyílás van, két funkciót lát el – védi a sörtéket a szennyeződéstől, illetve nyél végéhez erősítve meghosszabbítható, így könnyen elérhetővé válnak a hátsó fogközök is. Javasolt fogyasztói ára: 1690 Ft

Marvis
Engedjük, hogy az olaszok egy olyan hétköznapi dolgot, mint a fogmosás, élménnyé varázsoljanak!
A Marvis márkanevet azok a fogkrémek tették világszerte ismertté, amelyek a XX. század 70-es éveiben jelentek meg a piacon és kultikus csomagolásaik inkább hasonlítottak olajfestékes tubusra, mint fogkrémre.
A Marvis a kezdetektől fogva olyan innovatív és szokatlan ízekkel kisérletezett, amilyet nem igazán csinált előtte más a piacon, ez a filozófia a mai napig jellemző a firenze-i cégre. A fogkrémeket egy több éves recept szerint gyártják, amely gazdag, finom textúrát biztosít, ennek köszönhetően az ízek nagyon intenzívek és frissítőek.
A fogkrémek mindemellett hatékonyan tisztítják és védik a fogakat, segítenek megelőzni nemcsak a fogszuvasodást, hanem a fogkő és a lepedék képződését is. Így válik egy mindennapos rutintevékenység az izlelőbimbók számára is élményekkel teli pillanattá, az elegáns retro dizájn pedig a szemnek is tetszetős.
Marvis fogkrémek javasolt fogyasztói ára íztől függően: 2700-3250 Ft

A TePe fogkefék mind a felnőttek, mind a gyerekek estében rendkívül népszerűek.
A fogkefék háromszög alakú fejjel, lapos nyéllel, és puha, egyenes metszésű sörtékkel könnyeddé teszik az alapos fogmosást. Ergonomikus kialakítása, lapos nyele segíti a helyes tartást, háromszög alakú fejének köszönhetően a hátsó fogak tisztítása is könnyedén elérhető. A kefe fejének dőlése állítható forró vízben történő felmelegítés után, a nyaki rész kívánt helyzetbe való hajlításával. Vidám színekben kapható, mindenki megtalálja a kedvencét. A 3 db-os szett javasolt fogyasztói ár: 1950 Ft