Lifestyle

Rosalie & Donell: A tökéletes babakocsi kompromisszumok nélkül!

A Rosalie & Donell egy fiatal házaspár, Viki és Alex álmainak és ambícióinak a megvalósulása, akik első kisbabájuk születése után szembesültek azzal, hogy a legdrágább, legnépszerűbb babakocsik bármilyen hibátlannak is tűnnek, legtöbbször kompromisszumokkal, és ezzel együtt korlátokkal is járnak.

Saját, újonnan szerzett szülői tapasztalataik inspirálták őket, hogy létrehozzanak egy babakocsit, ami megfelelően ötvözi a kényelmet, praktikumot, stílust, időtálló, nem kell párévente újat vásárolni– és ami a legfontosabb, nemcsak elméletben gyerekcentrikus, hanem valóban a kisbabák kedvenc helyévé válhat, ahol nyugodtan pihenhetnek, és ahonnan bátran felfedezhetik a világot az első napoktól kezdve egészen akár 4 éves korukig.

A tökéletesség iránti elkötelezettségük vezetett a Voyager babakocsi megszületéséhez, ami a szülők és a gyerekek igényeinek maximális kielégítését tartja elsősorban szem előtt.
Egyedülálló kényelmi funkciókkal rendelkezik, speciálisan tervezett fejpárnája, rezgéscsillapító kerekei és a bölcsővé alakítható fekvőrésze biztosítják a kisbabák békés alvását egészen újszülöttkortól kezdve. Tágas ülőfelülete, masszív vázszerkezete, könnyű súlya miatt megbízható társ minden utazás során, legyen szó egy sétáról a természetben vagy egy nyüzsgő nagyvárosban.
Kis mérete miatt a csomagtartóba is gond nélkül befér, emellett pedig repülőre is bármikor magunkkal vihetjük kézipoggyászként.
Jelenleg éjfekete, tengerészkék és bambuszzöld színekben elérhető, magas minőségű, oeko tex anyagának köszönhetően pedig pillanatok alatt tisztává varázsolhatjuk egy nedves rongy segítségével. Mindezeknek hála a Voyager nagyon hamar a családok kedvencévé vált.

De a Rosalie & Donell nem állt itt meg. Tudván, hogy a szülővé válás egy olyan út, ami tele van váratlan és izgalmas kihívásokkal, elkezdtek a mindennapi életet nagy mértékben megkönnyítő kiegészítőket is gyártani. Termékeik között megtalálható a könnyen rögzíthető pohár-és telefontartó, a gyerekek számára minden utat rendkívül szórakoztatóvá varázsoló kormánykerék, a babakocsikhoz
ajándékba járó esővédő, és végül, de nem utolsósorban a praktikus, hőtartó zsebekkel rendelkező, könnyen tisztítható pelenkázótáska.
Viki és Alex elkötelezettek az állandó fejlődés és innováció mellett, minden egyes terméküket a legnagyobb odafigyeléssel, gondossággal tervezik meg és keltik életre. Terveik között szerepel a színválaszték bővítése olyan divatos árnyalatokkal, mint a púder, mályva és bézs, nemsokára pedig érkeznek a téli kiegészítők, bundazsák a babáknak, és tolókarra szerelhető kézmelegítő a szülőknek.

Céljuk továbbra is a kisgyerekes családok igényeihez és preferenciáihoz való folyamatos igazodás, olyan babakocsik, kiegészítők gyártása, amik biztosítják a maximális kényelmet és törődést minden egyes kisbaba számára.