Beauty

Szuper Szuperkoncentrátum a Collistartól

A Collistar a testápoló termékek specialistája, vezető a szépségápolásban. Most megalkotta az első nappali-éjjeli szuperkoncentrátum kettőst, melyeknek hatása lenyűgöző: megérkezett a Reshaping Draining szuperkoncentrátum, valamint az Elasticizing Even Finish változat.

A Collistar Clean Research® elvei alapján megalkotott kezelések három fő előnye:

SZUPER AKTÍV – koncentrált formula, mely pár csepp által is képes meg- adni a bőrnek azt, amire igazán szüksége van;

SZUPER INTELLIGENS – a nappal és éjszaka ható készítmény alkalmazkodik a bőr természetes bioritmusához;

SZUPER ALKALMAZKODÓ – önmagukban is alkalmazhatóak, ugyanakkor ötvözhetőek más Collistar testápoló termékkel is, így elérve a magasabb hatásfokot és egyedi eredményt.

DRAINING RESHAPING

SZUPERKONCENTRÁTUM

NAPPALI-ÉJSZAKAI

Könnyed, selymes gél-állagának köszönhetően az új Reshaping Draining szuperkoncentrátumát a Collistar Clean Research® elvei alapján fejlesztették ki. A bőrön természetesen viselkedik, hiszen az összetevők 90%-a is természetes eredetű. Alkalmazkodik a bőr nap- pali és éjszakai bioritmusához, emellett felgyorsítja a felhalmozódott víz elvezetését, azonnali könnyed érzetet nyújt, valamint idővel meg- felelőre alakítja a bőr szerkezetét és méregtelenít is.

Az eredmény? Ápolt, simább területek. A narancsbőr minimalizálása által a bőr kiegyenlítettebb, egészségesebb érzetet ad.

AZONNALI KIEGYENLÍTŐ HATÁS

A Reshaping Draining szuperkoncentrátum formulája magas sókoncentrációval büszkélkedhet, köszönhetően annak, hogy két különböző sófajta felhasználásával készült (szardíniai Fleur de Sel és Epsom-só). Ozmotikus hatásuknak hála a felhalmozódott folyadékot magukba szívják, majd a szövetek felszínére engedik, így elősegítve az azonnali, látható, teltebb eredményt.
A felhasznált sók méregtelenítenek, revitalizálnak és megfelelő ásványi anyag mennyiséggel látják el a bőrt, ami azonnali simaságot eredményez. Kiegyenlíti a bőrben található folyadékot, melytől könnyed, finom tapintású lesz a bőr, a magas minőségű gyömbér kivonat pedig remek gyulladáscsökkentőként funkcionál a készítményben.

NAPPALI-ÉJSZAKAI FORMÁLÓ HATÁS

A bioadaptív hatóanyagok elegye nappal és éjjel is munkálkodik a bőrön, miközben alkalmazkodik a bőr természetes bioritmusához, ezzel garantálva azonnali simaságot és formáló hatást*:

Hiperfermentált gránátalma és mogyoró kivonat, valamint Emilia-Romagna-ból származó újra felhasznált, fenntartható, aktív olasz összetevő, a gránátalma héj gazdagítja a készítményt. Emellett a piedmonti mogyoróhéj fokozza a hatást: polifenolokban, antioxidánsokban és aminosavakban gazdag tulajdonsága meg- újítja a bőr mikrokeringését, miközben feszesítő, tonizáló hatást biztosít egész nap.

A speciális mikroalgák a kollagéntermelést stimulálják, melyek feszesítik és kisimítják a bőrt. Továbbá küzd a Nocturnin hatása ellen, amely fehérje a zsírok felhalmozódásáért felel az éjszaka folyamán, valamint serkenti a kollagén szintézist, javítja a bőr tónusát és feszességét.

*Kozmetikai kezelés, mely nem eredményez súlycsökkenést.

Tökéletes:

Túlzott vízvisszatartás esetén
Nehéz, duzzadt lábakra
Narancsbőr megelőzésre
Terhesség alatt is alkalmazható

Szilikon, mikroműanyagok, állati eredetű összetevők, fenoxietanol és jód felhasználása nélkül készült.

ELASTICIZING

SZUPERKONCENTRÁTUM

NAPPALI-ÉJSZAKAI

Könnyed, selymes, olajos textúrájának köszönhetően azonnal felszívódik az új Elasticizing Even Finish szuperkoncentrátum. A Collistar Clean Research elvei alapján fejlesztették ki.
A bőr természetes összetevőjeként viselkedik, hiszen az összetevők 90%-a is természetes eredetű. Alkalmazkodik a bőr nappali és éjszakai bioritmusához. Azonnali simaságot és ragyogást ad a bőrnek, miközben fokozatosan helyreállítja és feszesíti azt.

Az eredmény? Ragyogó, hidratált, feltöltött bőr, ami rendkívül feszes és rugalmas. Tökéletes a striák megelőzésére és minimalizására is, azaz javítja a tökéletlenségeket a bőrön.

AZONNALI SIMASÁG, RAGYOGÓ EREDMÉNY

Számtalan kifinomult növényi olajjal gazdagítva, az Elasticizing Even Finish Szuperkoncentrátuma táplál, feszesít, formulájánál fogva azonnal puhítja a bőrt. Sőt mi több, a különleges porcelán- virág kivonat remek antioxidáns, revitalizáló hatással bír, ami a bőrt azonnal ragyogóbbá és káprázatossá teszi.

NAPPALI-ÉJSZAKAI HELYREÁLLÍTÓ ÉS RUGALMASSÁGFOKOZÓ HATÁS

A koncentrátumban található bioadaptív hatóanyagok éjjel-nappal dolgoznak. Idomulnak a bőr természetes bioritmusához, így garantálva folyamatos regenerációt és feszesítést:

Hidegen sajtolt bogyós alapanyagok felhasználásával készült: az olasz masztixolaj egy aktív összetevő, mely ellenállóbbá teszi a bőrt a külső hatásokkal szemben. Magas E vitamin, polifenol és zsírsav tartalma által igazi antioxidáns ereje van, ami megerősíti a bőrt az őt érő stresszhatásokkal szemben és rugalmasabbá teszi azt.

A különleges aktív összetevő, azaz a teafaolaj újra felhasználással került a termékbe, mely stimulálja a bőr helyreállító tulajdonságait és éjszaka is védelmet biztosít számára. Magas antioxidáns tartalmának és simító hatásának hála, a bőr felső rétegének védőfunkcióit magasabb szintre emeli, hidratálja a bőrt és kivédi az oxidatív stresszt, miközben élénkíti a kollagén termelést is. Így a bőr egészségesebb, feszesebb, ragyogóbb lesz, valamint a striák és tökéletlenségek is csökkennek.

Tökéletes:
Száraz, egyenetlen bőr esetén
Tónusvesztett, elgyengült felületen
Dehidratált bőrön
Striák és tökéletlenségek ellen
Terhesség alatt is alkalmazható

Szilikon, alkohol, mikroműanyag, állati eredetű összetevők, fenoxietanol és ásványi olajoktól mentes.